Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-13-2006, 05:01 PM
req06 req06 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: United Kingdom
Posts: 418
Default problems with autosave and save in general

Hi,

Been working on a mix for past few days been saving incrementally xyz 1.ptf, xyz 2.ptf, xyz 3.ptf etc etc.
Anyway weird tonight I have been getting these messages saying cannot autosave...if you are saving to a read only drive etc (can't remember) so i pressed save then it says " could not save "xyz1.ptf" because assertion in "CNeolBlock.cpp", line 164".

So I thought...oh no lost work, but i looked at top of the arrangement and it had saved as xyz9.ptf so it seems it has worked.

logged out reloaded and it has loaded fine but still get this message when i save. Should I be worried?

I ahve disabled autosave now in the prefs menu.

Had my first Kernel Panic today with the digi002 after quitting PT7.0 nad immediately loading logic express 6.4...seemed loading the coreaudio mananger was too much.

checked the log and it was "002 firewire etc"

I'm hoping when i restart tomorrow morning that these weird messages will be gone.

PBG4 1.33/768DDR RAM/PT7.0 & 002R/ Lacie D2 ext FW800 drive

any ideas?
__________________
G5 dp 2.0Ghz, 2.5 gb RAM/ G4 Powerbook 15" 1.33mhz, 2gb RAM/ 002r/Lacie D2 FW800/PTLE 7.4
Reply With Quote
  #2  
Old 05-13-2006, 06:11 PM
Slim Shady Slim Shady is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 7,527
Default Re: problems with autosave and save in general

Try the first couple of things in the "General Troubleshooting" thread, mainly the deleting of "Digidesign Databases" files.

You can also upgrade to 7.1 which is a little more stable than 7.0 was.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools Crash on Save/Autosave WestPhillySoulzition Pro Tools 10 10 12-16-2022 05:45 PM
Access Violation errors on save, autosave (and randomly at other times) seansolar1234 Windows 11 08-05-2012 06:59 AM
DIGISUPPORT PLEASE HELP!!! PT 8.0.1cs1 freezes during autosave and save kfoody Pro Tools M-Powered (Win) 1 12-14-2009 04:04 PM
7.2 Save / Autosave Error aux Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 08-20-2006 08:00 AM
General problems with launching PTF (AMD) mariushfm Digidesign Hardware & Software 6 08-15-2002 07:22 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:45 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com