Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-23-2007, 04:25 PM
affreds affreds is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Dublin, Ireland
Posts: 40
Default BFD Lite Drum Module

Hi,
I have just installed BFD Lite expansion on my Mac Book, I am running Protools 7.3 on an Intel Based Mac, 2.16 Ghz Processor and 2Gs of Ram.

I thought I would see the program on an Instrument track as a plugin, I doesn't seem to be showing up, Am I doing something wrong?? Any Idea's.

Look forward to Hearing from You!

Affreds.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-23-2007, 04:47 PM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,492
Default Re: BFD Lite Drum Module

http://www.digidesign.com/index.cfm?...4&itemid=22959

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
  #3  
Old 08-23-2007, 05:21 PM
affreds affreds is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Dublin, Ireland
Posts: 40
Default Re: BFD Lite Drum Module

Thanks Rail,
That Seemed to do the Trick! Excuse My ignorance, but now I cannot load up the samples that came with the original DVD, I can see them, But I cannot select them, it also won't load a default Kit! Tried to drag a kit from the Dvd into the HD on the Mac, that doesn't work either, Do all the samples have to be updated aswell??

Affreds.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-23-2007, 07:33 PM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,492
Default Re: BFD Lite Drum Module

I don't know how BFD Lite works.. but you should check the path to where you installed the sample data is correct in the Options.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
  #5  
Old 08-24-2007, 02:51 AM
affreds affreds is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Dublin, Ireland
Posts: 40
Default Re: BFD Lite Drum Module

Ye, I tried that, and also tried to change the path. Thanks for your Help Rail!

Can anybody else help me with this one? Please.

Affreds.
Reply With Quote
  #6  
Old 08-24-2007, 04:50 AM
Phil Ogden Phil Ogden is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2,110
Default Re: BFD Lite Drum Module

Use Spotlight to see where the installation has placed the kit samples. I ended up with multiple folders, some of which contained nothing. Once I'd moved the 'real' folder to applications (one appeared in Library) and relinked/edited the path (as Rail suggested), all systems wee go.
Reply With Quote
  #7  
Old 08-27-2007, 05:12 PM
affreds affreds is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Dublin, Ireland
Posts: 40
Default Re: BFD Lite Drum Module

Hi Phil, just a little unclear as to what spotlight is? also When I installed the samples I just dragged them into the hard drive from the CD Folder! Don't know if this is the right thing to do, but I don't know of another way of installing them! maybe this is the reason for the program reading the wrong path?

Affreds!
Reply With Quote
  #8  
Old 08-28-2007, 06:16 AM
Phil Ogden Phil Ogden is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2,110
Default Re: BFD Lite Drum Module

click the 'magnifying glass' icon in a blue circle (top right of screen header) and type in 'BFD'. It should give you all the items with this name. It's the folders you're interested in. Holding the cursor over an item from the list should give you it's path. Once you've found the folder with the sample data, make sure the path on the BFD options page (the tick in a square symbol at the top of right column) corresponds.

Not sure about the drag and drop of the samples. Mine was installed automatically.

Hope that helps.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BFD Lite Drum Module affreds 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-24-2007 09:57 AM
Best Drum Module for LE? bigsnack 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 07-19-2006 09:28 AM
Midi Thru to Drum Module Help? rj333 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 08-12-2003 06:56 AM
Drum Tracks ... Software or Drum Module? BRB 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 01-05-2003 02:03 AM
Drum module recommendations? CStern General Discussion 4 10-19-2001 07:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com