Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-20-2006, 01:31 PM
RobyM RobyM is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 4
Default Performance Question

Hello Folks!

As a new (and excited) Mac user, I wanted to post my perf stats, and see if these seem about right, or perhaps my config could use some tweaking.

My Specs;
G5 Dual Core 2.3
3.5G RAM
160G WD SATA Drive as dedicated audio Drive.

-On a current song I have 4 vox tracks, 3 Gtr tracks, 1 bass track, 1 Piano track
-I'm running EZDrummer in multi-channel mode - which takes 8 MIDI tracks
-I'm also running Stylus RMX on another 4 MIDI tracks

For my sends (aux stereo busses) I have:
3 Reverbs (each running an instance of IR-1 Efficient)
2 Delays (Supertaps, PSP84)
4 Compressors(RComp on each)

The total is about 33 tracks in this session.

On almost every audio track I'm also running RenQ4, and an additional compressor on some (PSP VintageWarmer for main Vx, RComp on guitars, snare, bassdrm etc)

I find that I'm pretty much maxing out the G5 running at 99% CPU limit for RTAS processors and H/W buffer at 512.
Which is still a lot more running than I had with my PC - but I was wondering if this sounds like about the right kind of performace for my rig.


Any comments/feedback would be really appreciated. Also if you guys use some sort of measuring stick for perf, I'd love to know about it!

thanks is advance,
RM

-woops, I'm running PTLE 7.1.cs10
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Performance Question. philip888 Pro Tools 9 1 11-05-2010 08:41 AM
Performance Question Paul66 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-31-2006 11:47 PM
P III, 800 mhz performance question.... Paul Curtiz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 07-25-2003 12:40 AM
Performance % question... Roy Howell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 08-19-2002 06:04 AM
performance question bjorn for a reason 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 07-11-2002 10:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:49 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com