Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-22-2004, 10:34 AM
K.B. K.B. is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: London - a rather posh bit
Posts: 4,716
Default What\'s this new Vst2Rtas wrapper about?

Just got this mail
Quote:
Dear customer,

Your VST to RTAS Adapter for Windows XP (version 1.05) is now available for download at the following location:-

http://www.fxpansion.com/ (I've been asked by FXPansion to remove the rest of this url)

If you previously downloaded an earlier version of the software, please download this new one and
reinstall it. Please use the serial number that came with your v1.03 download.
What's this about?

My current one seems to be running ok so far.

Reply With Quote
  #2  
Old 03-22-2004, 10:37 AM
FingerFlicker FingerFlicker is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 156
Default Re: What\'s this new Vst2Rtas wrapper about?

If it ain't broke, don't fix it?
Reply With Quote
  #3  
Old 03-22-2004, 10:38 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: What\'s this new Vst2Rtas wrapper about?

1.03a has a registration bug. This release is supposed to fix that.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #4  
Old 03-22-2004, 11:06 AM
K.B. K.B. is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: London - a rather posh bit
Posts: 4,716
Default Re: What\'s this new Vst2Rtas wrapper about?

Is that all?
Quote:
If it ain't broke, don't fix it?
Absolutely!

Reply With Quote
  #5  
Old 03-22-2004, 11:16 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: What\'s this new Vst2Rtas wrapper about?

From the FXpansion forum:

Quote:

FIXED in 1.05:-
* Registration window reappeared each launch
* TC 247C caused crashes (but see notes below)
* Nicer installer!
* VST-Wrap plugins can be moved to subdirectories of the master RTAS folder and still work correctly


The registration window bug was really annoying, so it was broke.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #6  
Old 03-22-2004, 11:25 AM
K.B. K.B. is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: London - a rather posh bit
Posts: 4,716
Default Re: What\'s this new Vst2Rtas wrapper about?

Actually, you're right.

But you didn't bother putting all the details in each time, did you? And I use clip cache to store all my serial numbers for quick access. So, yes, irritating, but not such a big deal.

What is TC 247C?

Reply With Quote
  #7  
Old 03-22-2004, 11:39 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: What\'s this new Vst2Rtas wrapper about?

Quote:
you didn't bother putting all the details in each time, did you?
Nah, I noticed that you could put anything in for the other fields (one letter worked) just as long as the serial was correct. But yes, irritating.

TC 247C is one of the plugs for the TC Electronic Powercore cards; looks similar to the 1176/BF76. I don't have any powercore cards, so that doesn't effect me (no pun intended).
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #8  
Old 03-22-2004, 11:41 AM
K.B. K.B. is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: London - a rather posh bit
Posts: 4,716
Default Re: What\'s this new Vst2Rtas wrapper about?

Correct spelling is 'affect' anyway

Reply With Quote
  #9  
Old 03-22-2004, 11:42 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: What\'s this new Vst2Rtas wrapper about?

Pun intended, then.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #10  
Old 03-22-2004, 11:45 AM
K.B. K.B. is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: London - a rather posh bit
Posts: 4,716
Default Re: What\'s this new Vst2Rtas wrapper about?

Liar

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is the VST2RTAS wrapper still supposed to work? Bob Simpson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-12-2008 01:35 PM
MrRay and Vst2Rtas tromostheory 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 04-18-2008 04:20 AM
OT ni reaktor wit vst2rtas wrapper halfguard 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 08-20-2004 08:06 AM
M-Tron problem with the VST2RTAS wrapper Steve2000 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-12-2004 04:54 PM
VST2RTAS wrapper quirky with DSP cards... GiantMan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-27-2004 09:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com