Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-11-2003, 02:14 PM
Tex Tiles Tex Tiles is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Nashville, TN. USA
Posts: 300
Default reason - rewire - pro tools only 2 tracks problem

Hi, there. I installed PT 6.2 LE and Reason 2.5 but can only get the main 2 track bus to send to PT via rewire. I'm probably missing something really stupid here, but if you have knowledge as towhat I'm doing wrong for sending multitracks from Reason to PT, it would be greatly appreciated. I would like to set it up to send discrete channels for each instrument.
Cheers, Tex
Reply With Quote
  #2  
Old 12-11-2003, 02:25 PM
Tito Ricci Arballo Tito Ricci Arballo is offline
Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: here
Posts: 411
Default Re: reason - rewire - pro tools only 2 tracks problem

Two words:

Search

Templates
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pro tools rewire reason 5 problem deziarlleh 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-04-2011 06:08 AM
Reason 5 in Pro tools LE 8.0.3 rewire problem. LizS 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 13 10-28-2010 04:18 PM
PT LE 6.4 - ReWire / Reason / Stereo Tracks g00db33r 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-17-2008 10:55 PM
Problem with Pro Tools as Rewire Host for Reason 4 midi sordino 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-28-2007 03:56 PM
instaled pro tools 7.3 & reason 3, REWIRE PROBLEM! tomward Pro Tools M-Powered (Mac) 1 03-04-2007 05:31 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com