Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-18-2005, 10:36 AM
WRX07 WRX07 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 320
Default Installing 6.9 freezes

Items left to be installed:211
Searching:Macintosh HD(main drive)
It just keeps the loading and the working wheel comes up. Waited 20 minutes and it didn't go past that. Any suggestions on how to fix this?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
001 A8N-SLI AMD 4200 freezes w/installing drivers shutupandshave 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-19-2007 09:13 AM
MBOX: Install freezes when installing drivers suojuoksija 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 01-28-2007 12:06 PM
Computer freezes while installing peterjun 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 03-19-2006 06:18 PM
Digi 001 - Win ME freezes after installing the PCI card 2Sick Music 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 07-13-2002 10:53 AM
After installing Pro Tools 5.3.1, MLCD Freezes while booting up. Affinity Music Digidesign Hardware & Software 0 06-22-2002 09:05 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:07 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com