Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-22-2005, 12:05 PM
oddeodude2012 oddeodude2012 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: NH, USA
Posts: 5
Default PT quits when selecting long delay compensation

This just happened today. It seems to work fine with the smaller delay compensation or none but when i select the long delay compensation and hit ok. it closes my session and does not open it up again. when i go to open the session manual PT quits. After a restart i tried to put long dly comp back on again. the program responded the same way, closed the session and did not reopen it. so i attempted to open it manually and i got a Kernal panic. Anyone else having these types of problems? I mean this is happening on a New G5 dual 2 Ghz with 2.5 Gb RAM. the firmware is up to date and the this a fresh install of the program...any help is appreciated..thanks....

specs:
G5 dual 2Ghz
2.5 GB RAM
OS X.3.5
PT 6.4
HD3 (192's)
Reply With Quote
  #2  
Old 03-22-2005, 02:45 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,696
Default Re: PT quits when selecting long delay compensation

Hello,

Have you tried the larest CS update for 6.4?

If that fails try a fresh install of PT.. Use the install CD and select custom/uninstall then re-boot then re-install PT and then do the latest cs update for 6.4.

Pro Tools TDM 6.4cs9 for HD Systems on Mac OS X under downloads/cs updates etc

If all this fails!! then give a detailed list of everything!!? and DUC people will help i'm sure!!

Regards

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-23-2005, 08:47 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,877
Default Re: PT quits when selecting long delay compensatio

You should also try the basic troubleshooting steps in the thread at the top of every forum.

Here's a direct link:

Pro Tools Troubleshooting

Let us know if you're still experiencing the problem after going through those steps.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help Selecting Laptop for PT9 (long) maxspl Pro Tools 9 1 11-25-2010 05:39 PM
short vs long delay compensation sonic koka Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-08-2009 06:32 PM
Parameters from "Long Delay" to "Long Delay II" command_shift Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-15-2005 04:57 AM
Strange Behavior on Long Delay Compensation rnt_u_listnng Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 08-18-2004 08:41 PM
selecting TDM plug-in quits PT chieflh99 Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 10-09-2003 10:51 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com