Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-17-2006, 09:24 PM
peterjun peterjun is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 3
Default Computer freezes while installing

I looked at the compatibility documents and couldn't find anything that isn't uncompatible with my system:

AMD Opteron 175 Duo Core (socket 939)
Windows xp sp2
Trying to install Protools 6.7 LE (I have the first Mbox)

When I install it goes to 100% however after that I get the windows xp popup saying something like "windows doesn't approve etc..." and I can either click on continue anyway or stop installation. Right after I click on continue my computer just freezes. I can't do control alt delete or anything.

After I restart I get the pro tools softwware icons and everything but it says error loading program and I can't uninstall so I ran the protools uninstall program. I keep on trying to install but it freezes at the same time all the time (right after the windows popup).
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
001 A8N-SLI AMD 4200 freezes w/installing drivers shutupandshave 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-19-2007 09:13 AM
MBOX: Install freezes when installing drivers suojuoksija 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 01-28-2007 12:06 PM
Installing mbox asio drivers freezes the computer lazymark 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 06-05-2005 07:01 AM
Installing 6.9 freezes WRX07 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-18-2005 10:36 AM
Digi 001 - Win ME freezes after installing the PCI card 2Sick Music 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 07-13-2002 10:53 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com