Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-01-2014, 11:07 AM
Meads Meads is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 2,902
Default Pro Tools 10.3.9 out now

http://bitly.com/ProTools1039
__________________

iMac Pro
- MacOS 10.14.6
---
- Pro Tools U HDN 2019.6
- Avid HD Omni + HD I/O 8x8x8
- C|24 | S3 | Dock
Reply With Quote
  #2  
Old 05-01-2014, 11:35 AM
djmichaelwenz djmichaelwenz is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: New Berlin
Posts: 271
Default Re: Pro Tools 10.3.9 out now

I was hoping for an "Offline Bounce".... Unless I missed it. Why not include that in the update. I will NOT be using PT11 cause of all my missing plugins and PT10 is a pain cause there is no offline bounce. Cant we just get it right!!!!
__________________
System: GIGABYTE GA-X58A-UD3R LGA 1366 FF
CPU: Intel Core i7-950 Bloomfield 3.06GHz LGA 1366 130W Quad-Core Processor BX80601950. Dual Boot SSD Win7 and Yosemite.

Located suburbs Milwaukee, WI USA

Need Analog Mastering? I have 15 years experience. www.WenzMastering.com
Reply With Quote
  #3  
Old 05-01-2014, 11:55 AM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Pro Tools 10.3.9 out now

10 will never get Offline Bounce, it's code will not not support it
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #4  
Old 05-01-2014, 05:28 PM
AudioEngineer591 AudioEngineer591 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: NY
Posts: 25
Default Re: Pro Tools 10.3.9 out now

Its corrupt again people, don't even waste time to download.
__________________

AVID Pro Tools 12.2
Windows 10 Pro
Intel i7-4800MQ @3.7GHz
GTX870M 3GB
32GB DDR3L-1600

Last edited by AudioEngineer591; 06-01-2014 at 05:03 AM.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-01-2014, 05:32 PM
sw rec sw rec is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Colo Spgs Colo
Posts: 5,799
Default Re: Pro Tools 10.3.9 out now

Forgive me, but what is a "paid paided"??
Reply With Quote
  #6  
Old 05-01-2014, 05:52 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 13,428
Default Re: Pro Tools 10.3.9 out now

Quote:
Originally Posted by AudioEngineer591 View Post
ITS CORRUPT AGAIN PEOPLE, DON'T EVEN WASTE TIME TO DOWNLOAD. WE MUST WAIT LIKE USUAL FOR [bleep][bleep][bleep][bleep] PAY PAIDED FOR TO WORK THE FIRST TIME!
And no need for screaming and cursing here. Thank you

Chris
__________________
Best Regards
Christopher

#thestruggleisreal
—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #7  
Old 05-01-2014, 07:27 PM
audiobob's Avatar
audiobob audiobob is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Houston
Posts: 941
Default Re: Pro Tools 10.3.9 out now

Worked just fine for me 6 hours ago.
Reply With Quote
  #8  
Old 05-02-2014, 04:29 AM
Stephen Bond's Avatar
Stephen Bond Stephen Bond is online now
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: Bedfordshire, United Kingdom
Posts: 1,346
Default Re: Pro Tools 10.3.9 out now

Upgrading was a pain in the buttocks!

Kept bombing out when scanning the plugins (of which I have a good many).

I would remove the offending PI to the Unused folder and try again. Got a "not enough memory" message too (8Gb here) so keep Safari closed and any other apps!

When I finally got up and running I moved the PIs back into the Plug-Ins folder one by one and all is good :)

Stephen
__________________
Save an additional 10% off any purchase at Waves!

https://www.waves.com/r/9zsnwd
Reply With Quote
  #9  
Old 05-02-2014, 04:45 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Sopranos State (NJ)
Posts: 18,436
Default Re: Pro Tools 10.3.9 out now

The 10.3.9 update (Mac or PC) is not in my user area but the 11.1.3 update is. I understand there is/was a problem with a corrupt 10.3.9 Windows installer but heard nothing about the Mac installer. This is as of 7:44AM eastern US time Friday May 2, 2014.

edit:
Found it - it's in the section 'PT11 upgrade from PT10' and not in the normal PT10 area where the PT10.3.8 update is. The Windows installer is not there but the readme for it IS there.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!

Last edited by musicman691; 05-02-2014 at 04:49 AM. Reason: found PT10.3.9 update in wrong section
Reply With Quote
  #10  
Old 05-02-2014, 04:47 AM
Stephen Bond's Avatar
Stephen Bond Stephen Bond is online now
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: Bedfordshire, United Kingdom
Posts: 1,346
Default Re: Pro Tools 10.3.9 out now

Tried here?

http://akmedia.digidesign.com/suppor...dmg?dlm=1&ns=1

Stephen
__________________
Save an additional 10% off any purchase at Waves!

https://www.waves.com/r/9zsnwd
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:49 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com