Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-09-2013, 12:20 PM
Oblivion777's Avatar
Oblivion777 Oblivion777 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Slovenia, E.U.
Posts: 517
Default Antares Auto-Tune

Just interested to know if anyone has heard anything from Antares and their Auto-Tune plug-in supporting AAX-Native or AAX-DSP? If I am not mistaken they have confirmed in writing that they will support AAX, but am not sure if they meant Native only or DSP, too. I'm just curious...
__________________
**********
Main DAW: MacPRO 7.1, 16-Core Xeon 3.2GHz, 196 GB RAM, OSX 10.15.2, HDX3, PT 2019.12 Ultimate, 2x UAD-2 PCIe Octo's, Raven MTZ, 1x HD Omni, 2x HD I/O's, 1x MTRX and some more cool stuff...
Auxilary DAW: MacBook Pro with Retina Display (2012), 2.6GHz quad-core Intel Core i7, 16GB RAM, OSX 10.13.6, PT2019 Ultimate, 1x UAD Apollo Quad Audio Interface /w Thunderbolt Interface (v9.x)
**********
Reply With Quote
  #2  
Old 04-09-2013, 12:46 PM
Pinball Wizard Pinball Wizard is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Silver Spring, Maryland USA
Posts: 182
Default Re: Antares Auto-Tune

This is my only real problem with upgrading. I use AT every day. No Antares AAX = no PT 11 for me.
__________________
Main Workstation: Pro Tools 2021.3.1, Windows 10, HP Z4 Xeon 8 core W2145, 64 GB DDR4, Omni, Sync HD, UAD 2 PCIe card
Reply With Quote
  #3  
Old 04-09-2013, 02:49 PM
Neil Pickles Neil Pickles is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: London UK
Posts: 257
Default Re: Antares Auto-Tune

I get the feeling they are waiting for 11 to be released so they can only code once

Here is a reply I got from them last year it confirmed DSP and AAX

Of course nothing here is binding per say but I wouldn't call it fence sitting either!

I've been holding out ever since so I just upgrade once !


-----Original Message-----
From:
Sent: Tuesday, October 09, 2012 12:11 AM
To: sales_support@antarestech.com
Subject: AAX DSP ?

Below is the result of your feedback form.
It was submitted by (neil@.com) on: Tuesday, October, 9, 2012 at
03:11:19

---------------------------------------------------------------------------

first_r: Neil

last_r: Pickles

email_r: neil@alchemea.com

product: I think it's EVo

format: TDM

computer: 12 core MacPro

host: HDX PT10.3

problem_r: I own Autotune TDM i'd like to upgrade your recent offer says
aax will be free, but will it be dsp or Native.

other_info: I'm on Lion will my existing version work in RTAS or do I need
to upgrade regardless to get even RTAS?

09 October 2012 21:36
To:
Neil Pickles
Hello Neil,

AAX will be dsp. You own the AT EVO TDM and it comes with the AT EVO Native
(has the RTAS version). There should be no reason why your current version
would not work on the system that you are running now.

Thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
antares auto tune Edson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-01-2005 03:42 PM
antares auto tune 4 STUDIO A 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 09-23-2004 10:33 AM
ANTARES AUTO TUNE 3 STUDIO A 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 02-10-2004 02:17 PM
antares auto tune juice 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-26-2004 03:10 PM
antares auto-tune need help vince v 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-03-2000 07:01 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:22 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com