Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-16-2010, 12:36 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,681
Default Windows configurations screen weirdness/flashing when selecting

Hi,

8.0.4 and snow leopard 10.6.4

when selecting windows configurations the screen is flashing! what its actually doing is momentarily switching to the opposite window from edit to mix or mix to edit etc. it also does this when selecting vst wrapped plugs

http://www.youtube.com/watch?v=wa-Aqna1WH0

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-16-2010, 05:51 PM
Hanswurstlsepp Hanswurstlsepp is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: GERMANY, area Karlsruhe/Stuttgart/Mannheim
Posts: 970
Default Re: Windows configurations screen weirdness/flashing when selecting

Quote:
Originally Posted by crizdee View Post
Hi,

8.0.4 and snow leopard 10.6.4

when selecting windows configurations the screen is flashing! ....
Hi,

it is working over here. I even have some QuicKeys shortcuts assigned for switching between my two most used window configurations.

... at least it seems NOT related to OSX 10.6.4 ...

I know that doesn't help your problem - I just wanted to "spread" this info out
__________________
Cheers, STeff
---------------------------------------
MacPro5,1 ; 6-Core Intel Xeon 3,46 GHz, 32 Gig Ram, NVIDIA Quadro K5000 with 3 displays connected  OSX10.15.7  Pro Tools|HDX Ultimate 2022.9  HD I/O&192Digital&96&96i I/Os  D-Command ES  4xUnitor8 & 2xAMT8
Reply With Quote
  #3  
Old 03-28-2014, 03:19 PM
Dan Smith's Avatar
Dan Smith Dan Smith is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Los Angeles, CA
Posts: 115
Default Re: Windows configurations screen weirdness/flashing when selecting

Did you ever figure out what was causing this? I'm having the same issue with Pro Tools 10.3 on OSX 10.7.5.
__________________
Dan Smith
Re-Recording Mixer - Warner Brothers
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows configurations problem babygoboom macOS 9 10-21-2016 01:09 PM
PT 11 not saving windows configurations correctly garnoil Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 1 11-19-2013 01:24 AM
Tascam DS M7.1 Flashing screen Eclecticvideo Post - Surround - Video 3 06-29-2007 12:40 PM
NEW USER HELP SCREEN FLASHING/CRASHING markojet 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-12-2004 09:23 PM
windows hardware configurations for Mbox neils 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 12-09-2002 03:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com