Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > RTAS & TDM Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-30-2021, 12:06 PM
FESCHEIN FESCHEIN is offline
Member
 
Join Date: Jun 2021
Location: 12249 Oxnard St
Posts: 2
Default Purchased DINR and didn't realize it wasn't compatible

I just purchased a DINR plugin and didn't realize it wasn't compatible to my protools. I'm wondering what can I do about it or if there's any way to get reimbursed since I can't even click the download link?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-30-2021, 12:08 PM
FESCHEIN FESCHEIN is offline
Member
 
Join Date: Jun 2021
Location: 12249 Oxnard St
Posts: 2
Default Purchased DINR and didn't realize it wasn't compatible

I just purchased a DINR plugin and didn't realize it wasn't compatible to my protools version. I'm wondering what can I do about it or if there's any way to get reimbursed since I can't even click the download link?
Reply With Quote
  #3  
Old 06-30-2021, 05:32 PM
unkJE's Avatar
unkJE unkJE is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Adelaide, Australia
Posts: 2,421
Default Re: License / plugins problem ?

Quote:
Originally Posted by FESCHEIN View Post
I just purchased a DINR plugin and didn't realize it wasn't compatible to my protools version. I'm wondering what can I do about it or if there's any way to get reimbursed since I can't even click the download link?
Welcome to the Community


DINR v8.0 works (32-bit) Pro Tools 10
- however, will not work in (64-bit) Pro Tools 11 to Pro Tools 2021

DINR Downloads for Pro Tools 10:
https://secure.digidesign.com/servic...ArticleId=4746
__________________
Pro Tools 2021.7 & 12.5.1 HD - Studio One 5.4 Pro - Win10 64 Pro – Lenovo W520 ThinkPads (Type 4276-37U) & 433830U Docks – SSDs Samsung 860 Evo & 2 T5s - Mbox 3 Pro - Axiom Pro 49 - AIR Mini 32
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OT:I do realize this will likely never get an answer...but it did, Thank You Nine Spine 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 03-16-2015 06:58 PM
Hum in MBox inputs... Hum Eliminator didn't work, blnced cables didn't... dl0banter 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 02-17-2011 07:55 PM
DINR - Sonic NoNOISE Special Offer for Registered DINR Owners ProdInfo General 0 04-28-2003 11:31 AM
New G4's noise. Time for Apple to realize what we need! Kickin.da.speaker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 26 12-09-2002 12:09 AM
is dinr 3.2 compatible with mix farm? thefly Tips & Tricks 1 02-08-2000 11:04 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com