Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-24-2012, 05:36 AM
iamtall iamtall is offline
Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: Perth, Australia
Posts: 4
Default No Sound when Pro Tools Closed.

Hi all,

This is my first post and I'll be honest, i'm a complete novice at this. I've searched all over the web for a solution to this and maybe I've just looked in the wrong places or not understood the answers but...

Anyways..I've managed to get things working with Pro Tools 10, sounds, instruments etc..But, now...If i have Pro Tools open, I dont get any other sounds from anything else..Web Browser, media player..anything..So if i'm trying to watch a tutorial video with pro tools 10 open, i cant.

Originally I had the ASIO4ALL driver installed, but I couldn't get my head around it as it kept coming up with errors, so i uninstalled that and went back to my original set up (Fast Track Pro, Axiom 25) and everything seems to work fine as far as sounds go from Pro Tools, but nothing else.
If I reboot sometimes i can get sounds back, but it's sporadic.

The sound device used is the Line 1/2 M Audio Fast Track Pro.

I have my Fast Track Pro connected Via USB
and my AXIOM 25 connected direct to my pc via USB

I'm running Windows 7 (64bit) Service pack 1
and Pro Tools 10.2.

If i try changing the sound device to either the Realtek Digital output or the S/PDIF (M Audio Fast Track) i still get no sounds from my pc.

am I missing something obvious or doing something fundamentally wrong.

I have no ideas about Home Recording at the moment and am fluffing my way through by error more than anything.

Any advice is much appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-26-2012, 04:19 AM
iamtall iamtall is offline
Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: Perth, Australia
Posts: 4
Default Re: No Sound when Pro Tools Closed.

no ideas about this one?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using WaveDriver - Pro Tools Must Be Closed? taylor4814 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-25-2010 07:34 AM
Pod Farm iLok - no sound unless plugin closed. WTFO? Jenk2k 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 04-17-2010 06:22 AM
Inputs playing when Pro tools is closed hockeyiz Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 04-28-2008 06:55 PM
Mbox 2, "Pro-tools has closed unexpectedly" Tommy Fobia 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-25-2007 05:14 PM
Pro Tools crashes PC when closed!! och Digidesign Hardware & Software 1 09-05-2002 04:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com