Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-27-2011, 02:17 PM
falcon4 falcon4 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Toronto, ON
Posts: 1
Default How do I install loops and demos on seperate drive?

How do I install the audio loops and demos songs on a seperate drive?

The Pro Tools SE install doesn't seeem to give the option of doing this.
I'd prefer to install the program on my C drive and the loops and demos on my D drive.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-01-2011, 03:07 AM
Avid Product Design Avid Product Design is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2011
Location: London
Posts: 105
Default Re: How do I install loops and demos on seperate drive?

Pro Tools SE will only allow installation of loops and demo songs on the internal drive. Installing them on an external drive is not supported.
__________________
Product Designer
Avid
Reply With Quote
  #3  
Old 02-18-2011, 01:36 PM
MarkTheW MarkTheW is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: London, UK
Posts: 1
Default Re: How do I install loops and demos on seperate drive?

I have the same issue. My PC has 3 INTERNAL drives. Drive C is used only for OS and related s/w. All my music and video s/w is on drive D and my projects etc on drives E-G (multi-partitioned disk). I stress again these are all internal disks.

I don't have enough space to install Pro-Tools SE and loops on drive C even if I wished to. If you cannot specify a destination drive for the apps and loops then this is a big oversight as I cannot even evaluate the s/w to see if I would consider purchasing the full version.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No Audio, But Just Samples. System Drive Or Seperate Drive. epu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 10-10-2010 03:47 PM
Should i install my rtas plugins on a seperate drive? obsuleet 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 12-19-2007 01:58 PM
seperate video drive? dubbs718 Post - Surround - Video 5 10-24-2006 04:01 PM
Seperate Volume PT and OS Install...any advice? rangeroad 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 03-09-2005 09:00 PM
Install PTLE on a Seperate drive from OS powerjoe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 01-13-2004 05:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:05 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com