Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-24-2004, 07:33 PM
McAlister Skirting McAlister Skirting is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 5
Default ProTools and Moog Modular V. Anybody?

I'm relatively new to the whole ProTools thing. Anybody know how to make ProTools LE 6.2.3 and Moog Modular V talk to each other? I'm running it on a G4 iMac, Panther 10.3.2. Any info would be greatly appreciated. Thanks very much.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-24-2004, 11:57 PM
OgnKog OgnKog is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 514
Default Re: ProTools and Moog Modular V. Anybody?

Hi there,

there is a RTAS version of this plug... all you have to do is insert it in a Stereo Aux/Audio track and then create a Midi track with the output set to "Moog Modular V channel 1" or something very similar to this.

Hit record on the Midi track and start playing.

That's it.

Hope it helps.

Al.
__________________
We are all in this together.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-25-2004, 06:11 AM
mindnoise mindnoise is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Germany and Tokyo
Posts: 3,094
Default Re: ProTools and Moog Modular V. Anybody?

The moog V sounds really fine for a VA (don´t think it´s sounds like a MOOG however).

But it´s imitated, cramped small and tiny user interface just pi**es me off!
A very bad sample of interface design. You really need a second CPU to be able to work with it "patch style" and don´t want just juggling presets.

CS 80 is also fine.
I really like Oddity better. Or take a look a Absynth from Native Instrumentes?

TRY THE DEMOS before you buy!!! No DEMO NO BUY!! Or you´ll learn the hard way.

regs
__________________
last: PT11.3.1
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Arturia Moog Modular in ProTools LE wellies 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-26-2007 03:27 AM
Moog Modular V 2 and ProTools LE 7.1.3 nmiller79 Virtual Instruments 6 12-06-2006 05:40 PM
Moog Modular and ProTools sequence025 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-03-2004 12:12 AM
Moog Modular V Cliffy_Boy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 09-19-2003 08:13 PM
Moog Modular clausiii 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-16-2003 03:07 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com