Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-24-2024, 02:39 PM
Daniel Wade Daniel Wade is offline
Member
 
Join Date: Jan 2023
Location: Illinois
Posts: 3
Default Bounce volume too low (was working fine)

Hi All,

Using PT Studio 2023.12.0; Win10 Ryzen 9; suddenly the volume on my bounces are down at least 20db. This is a sudden change, no idea at all what the cause is. Anybody else besides me having issues?
Volume inside the mix window is normal; but now every time I bounce the newly rendered bounce file is way low compared to other recent bounces (and this is true for every session file I've tried so far, even very simple 5 track session).
The only thing I've updated recently is SonarWorks, but I don't see how that's involved if it's not a plug-in in the session.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-24-2024, 03:00 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 24,903
Default Re: Bounce volume too low (was working fine)

Hi, welcome to the community.

Please read the Help Us Help You page linked to the forum header.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digitest says my HD cards are working fine. So why aren't they working? tpcalm Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 07-09-2020 01:34 AM
How to fine adjust volume and pan faders? Huilop Pro Tools 10 4 01-26-2012 03:39 PM
Pro Tools 7.3 Error (-35) Cannot fine volume? stanteau 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 10-10-2008 09:18 AM
Fine volume adjustment gbours Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-02-2006 07:23 PM
Fine(r) Volume Node Editing slangification Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 10-29-2002 05:50 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:20 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com