Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-06-2003, 05:12 AM
Namaste Namaste is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: North Carolina
Posts: 123
Default Installing TDM - should I delete PTLE first?

This weekend I am installing my first TDM system, an HD 2. I already have PTLE on the system, running with my venerable 001. Should I delete all PTLE files from the system before installing TDM software, as is my instinct, or does it matter?

Thanks!

Joseph
__________________
Namaste (Sanskrit)
Reply With Quote
  #2  
Old 12-06-2003, 05:20 AM
mixer mixer is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Parrish fl. usa
Posts: 723
Default Re: Installing TDM - should I delete PTLE first?

i don't know what digi would say..but i did on my systems. i uninstalled it using the original install disk..and did a clean install of the tdm software..
__________________
www.garyvandy.com
Reply With Quote
  #3  
Old 12-06-2003, 07:55 AM
kcurry kcurry is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Houston, TX, USA
Posts: 235
Default Re: Installing TDM - should I delete PTLE first?

Yes, you should delete LE. They won't co-exist on the same machine. I tried it once and it didn't work.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-06-2003, 11:04 AM
Namaste Namaste is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: North Carolina
Posts: 123
Default Re: Installing TDM - should I delete PTLE first?

Thanks. Will do.
__________________
Namaste (Sanskrit)
Reply With Quote
  #5  
Old 12-06-2003, 11:13 AM
Namaste Namaste is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: North Carolina
Posts: 123
Default Re: Installing TDM - should I delete PTLE first?

Come to think of it, what's the best way to uninstall PTLE without removing my existing RTAS plugs (I own the factory bundle and some of the waves stuff is pretty useful).
__________________
Namaste (Sanskrit)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to delete video from PTLE 8.0.1 Session? Jason Whetstone 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 12-04-2009 01:53 PM
Installing PTLE duffycolm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-28-2008 06:40 AM
Installing PTLE to a RAM drive powerjoe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 04-08-2005 08:36 AM
help installing ptle 6.4 musicmixer04 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 09-07-2004 04:28 PM
PTLE not installing. Help! Nyquist 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-09-2003 03:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:01 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com