Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-14-2003, 06:51 PM
sequence025 sequence025 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 37
Default Problem opening sessions

Hi all,

having problems opening a session which contains audio files I imported from cubase.Each time I open the session ProTools LE ask to locate the audio files, which I do ,then I get a message saying kick.L is not on a valid audio drive(which it is).The end of the story is the file gets copied to the session audio folder every time I open or save the session(resulting in many copies of the same file).Audio which I have recorded into the session does not do this.I am using a firewire drive for my ProTools files(Lacie d2).Can anyobody help.

Cheers Peter
Reply With Quote
  #2  
Old 01-14-2003, 08:09 PM
sequence025 sequence025 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 37
Default Re: Problem opening sessions

Hi All,

sorted.Disabled lacie driver extensions.Should I reformat drive using erase disk command on Apple Special Menu just to be on the safe side,as I originally formatted drive using lacie Silverling Pro that came with the drive?

Cheers Peter
Reply With Quote
  #3  
Old 01-14-2003, 08:09 PM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,492
Default Re: Problem opening sessions

Yes.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem opening sessions out of nowhere mdb123 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-08-2011 04:20 PM
Problem opening big sessions. JD85 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-19-2010 05:53 PM
PT7 problem opening old sessions gerax 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 11-22-2005 05:35 PM
**Problem: Certain sessions crash on opening... DustySpuds 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-04-2005 09:51 AM
Problem opening 5.1 sessions with 5.1.1 jeffreyc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-04-2001 09:19 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:18 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com