Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-29-2009, 06:33 PM
jiagap jiagap is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Washington
Posts: 220
Default Audio engine play startup deadline was missed

I am new to 8.0 and just loaded up an old file and when I hit play it gives me this message and will not play. "Audio engine play startup deadline was missed." What do I do to hit the deadline? I have no idea what it is talking about. Sorry for such a newbie question.... please advise.

thanks
__________________
iMac 27/2.66QC/2x2GB/1TB/4850-512
003r - ProTools LE 8.0.3
Reply With Quote
  #2  
Old 12-29-2009, 08:52 PM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 39,362
Default Re: Audio engine play startup deadline was missed

Now I am starting to see the light. Can you roll back to the previous version of Pro Tools that you had working? Did you HAVE a previous version working? Are you hip to a solid backup plan? If you answered "no" to all this, you may be in for some extra work, reloading stuff.
__________________
HP Z4 workstation, Mbox Studio
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
audio engine play startup deadline DJ FADE 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 40 09-19-2011 01:07 PM
"Audio Engine Play Startup Deadline Was Missed"... Johnjohnjohn Pro Tools M-Powered (Win) 2 07-07-2009 12:05 PM
Digi: update on "missed audio engine startup deadline" H-man 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-05-2009 11:54 AM
Audio engine play startup deadline and other issues mellow1998 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-03-2009 10:27 AM
"Audio engine play start deadline was missed." Huh? mixboy bob Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 01-09-2009 11:56 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com