Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-18-2005, 07:28 AM
gerax gerax is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Modena, Italy
Posts: 1,616
Default PT7 problem opening old sessions

Hello

I'm working on a PT system in a friend of mine's studio; he just installed PT7 (SP2) and everything seems to be OK with newely created sessions; however, the system just freezes (needing a hardware reset) or PT quits when trying to open old 6.9 sessions; Also, he has 4 UAD cards installed and the plug ins seem to be fine with new sessions, while we're having issues (they're not working) with the 6.9 sessions the we managed to open (before a lock of the system or a quit of PT).
The system was working flawlessy with PT6.9cs4 before the upgrade.
Is this a documented issue? Is there something that has to be done apart trying to import tracks from older sessions with the "import session data" command (that crashed the system too when we tried to import all the tracks at once from an old session)?

The specs:

P4 3.0 Ghz
Asus P4C800
1.5 Gb DDR400 Ram
Maxtor 40Gb P-ATA system drive
Maxtor 120Gb P-ATA audio drive
SIIG firewire card
4 x UAD-1 cards with UAD VST/RTAS Wrapper
Win XP SP2
002R


Thank you

L.G.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem opening sessions out of nowhere mdb123 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-08-2011 04:20 PM
Problem opening big sessions. JD85 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-19-2010 05:53 PM
**Problem: Certain sessions crash on opening... DustySpuds 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-04-2005 09:51 AM
Problem opening sessions sequence025 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-14-2003 08:09 PM
Problem opening 5.1 sessions with 5.1.1 jeffreyc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-04-2001 09:19 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com