Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-02-2001, 08:59 PM
E. D. Cooper E. D. Cooper is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: atlanta, GA, USA
Posts: 287
Default 5.1.1 and the original timestamp bug

Does PT LE take care of the bug created in 5.1 that would not allow you to place an SD II file or region at its original timestamp location when in Spot mode?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
original timestamp error dinkie Pro Tools 10 0 01-31-2014 12:25 PM
Change original timestamp? jahtao Post - Surround - Video 2 08-21-2009 07:34 AM
Match regions with same original timestamp Luzer Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 11-30-2007 08:57 AM
Digitranslator and original/user timestamp artsthething Post - Surround - Video 1 08-03-2002 10:03 PM
original timestamp? Dopamine Tips & Tricks 1 06-23-2002 06:18 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com