Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-29-2021, 01:43 PM
eddiefaggioli eddiefaggioli is offline
Member
 
Join Date: Apr 2021
Location: Forsyth, GA
Posts: 1
Default Identify Bar|Beat Markers Not Appearing Where Instantiated

My Bar 1|1 marker generated in the proper location, but when I instantiate the second marker, the marker does not appear where I inserted it.

Is this a Bug?

Conductor is on, I'm in slip mode, and I am tabbing to transients.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Grid won't conform to identify beat markers in PT10 LizS Pro Tools 10 4 06-25-2014 09:51 AM
Beat Detective: Possible to bar/beat identify several triggers at once? tlindaas macOS 13 04-30-2014 02:27 AM
Pro Tools 7.4.2...Identify Beat Moves Memory Location Markers Analog Kid macOS 4 12-19-2013 02:08 PM
Tempo mapping Beat Detective or identify beat? grateful 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-14-2012 09:13 PM
Beat Markers Appearing As Elastic Audio Markers Fabdickson Pro Tools 9 1 03-06-2012 05:03 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:00 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com