Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-16-2015, 05:15 PM
wwittman wwittman is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Westchester, NY, USA
Posts: 534
Default East West Fab Four

I'm having a hard time getting this to work

I upgraded to the new version of Play, and that plug in instantiates within PT12...

but it refuses to load anything in the Fab Four interface, saying it's not correctly installed

I've reinstalled and updated several times now

any hints?

I can see the license on my iLok


thanks

iMac 2015, 3.5g, 16g ram
OS 10.10.2
PT 12 native
__________________
William Wittman
Producer/Engineer
(Cyndi Lauper, Joan Osborne, The Fixx, The Outfield, Hooters...Kinky Boots!)
Reply With Quote
  #2  
Old 06-16-2015, 05:50 PM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Sopranos State (NJ)
Posts: 18,746
Default Re: East West Fab Four

Quote:
Originally Posted by wwittman View Post
I'm having a hard time getting this to work

I upgraded to the new version of Play, and that plug in instantiates within PT12...

but it refuses to load anything in the Fab Four interface, saying it's not correctly installed

I've reinstalled and updated several times now

any hints?

I can see the license on my iLok


thanks

iMac 2015, 3.5g, 16g ram
OS 10.10.2
PT 12 native
When you installed Play did you select Fab Four? People sometimes forget that step. Installing Play does NOT automatically go through your system and check for what you have installed.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #3  
Old 06-16-2015, 06:48 PM
wwittman wwittman is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Westchester, NY, USA
Posts: 534
Default Re: East West Fab Four

Yes. Thanks.
It opens play with the fab four interface.
But then pops up the error when I try to select an instrument.
__________________
William Wittman
Producer/Engineer
(Cyndi Lauper, Joan Osborne, The Fixx, The Outfield, Hooters...Kinky Boots!)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New - East West Pro Drummer nst7 Virtual Instruments 6 01-22-2015 08:01 PM
New From East West... philip888 General Discussion 2 08-17-2013 07:54 AM
east west play4 vin7 AAX Plug-ins 3 07-08-2013 04:12 PM
East west rossi68 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-28-2009 04:59 AM
East West PLAY on PT8? lwilliam Virtual Instruments 3 07-10-2009 12:18 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:34 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com