Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #31  
Old 05-06-2021, 05:05 AM
Sonopolis Sonopolis is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Berlin
Posts: 331
Default Re: Editing Bug after 2021.3 Update

Quote:
Originally Posted by colinato View Post
Oh, it is doing some wacky stuff like that actually. I didn't see it with small automation moves but when I trimmed back something with large volume swings, it definitely did something similar to your image.
So this has not been fixed, thanks you!
Reply With Quote
  #32  
Old 05-06-2021, 07:57 AM
XJENSEN XJENSEN is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Gent, Belgium, Europe
Posts: 411
Default Re: Editing Bug after 2021.3 Update

Hahaha, looking at the pictures. This is just plain ridiculous... :)

Last edited by XJENSEN; 05-06-2021 at 09:29 AM.
Reply With Quote
  #33  
Old 07-07-2021, 04:17 AM
kosmokrator kosmokrator is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 90
Default Re: Editing Bug after 2021.3 Update

So, has this been fixed in 2021.6?

One of my engineers was going full Henchman-mode after having to edit/mix an Atmos show with this bug..
Reply With Quote
  #34  
Old 07-07-2021, 05:28 AM
Farhoof's Avatar
Farhoof Farhoof is offline
Member
 
Join Date: Jun 2014
Location: EU
Posts: 340
Default Re: Editing Bug after 2021.3 Update

Quote:
Originally Posted by kosmokrator View Post
So, has this been fixed in 2021.6?

One of my engineers was going full Henchman-mode after having to edit/mix an Atmos show with this bug..
Nope, not fixed.

Just had to mix on a 2021.6 stage that was unable to roll back due to s6 software. I used the trim tool instead, but I felt gimped.
Reply With Quote
  #35  
Old 07-07-2021, 09:04 AM
smurfyou smurfyou is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Charlotte, NC
Posts: 581
Default Re: Editing Bug after 2021.3 Update

Quote:
Originally Posted by Farhoof View Post
Nope, not fixed.

Just had to mix on a 2021.6 stage that was unable to roll back due to s6 software. I used the trim tool instead, but I felt gimped.
Trim is fixed which is what I think this thread is referencing.

Grabber on fade clips is still broken.
__________________
~Will
Reply With Quote
  #36  
Old 07-08-2021, 03:17 AM
kosmokrator kosmokrator is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 90
Default Re: Editing Bug after 2021.3 Update

Oh damn!
Normally I don't do this, but here I really feel like writing an EMail to some higher-ups @ Avid.

For post this is just such a devastating bug! And that it takes TWO years not to fix it is just plain ridiculous.
Reply With Quote
  #37  
Old 08-12-2021, 06:51 AM
Farhoof's Avatar
Farhoof Farhoof is offline
Member
 
Join Date: Jun 2014
Location: EU
Posts: 340
Default Re: Editing Bug after 2021.3 Update

Not fixed in PT 2021.7.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Updating to 2021.3 Aviator7788 Pro Tools 2021 13 05-12-2021 01:47 PM
aside from 2021 upgrade, anything else? paul_g Pro Tools 2021 3 03-26-2021 08:25 PM
Anyone having issues with Security Update 2021-002 (Mojave) and PT 2020.12? Cacov Pro Tools 2020 3 02-28-2021 04:22 AM
9.0.6 update - MIDI editing bug John003 Windows 13 01-09-2012 01:45 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:33 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com