Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 2018

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-31-2021, 03:57 AM
GCWilliams GCWilliams is offline
Member
 
Join Date: Dec 2020
Location: Adelaide, Australia
Posts: 1
Default I/O is malfunctioning

Hey guys!

I'm currently using Pro Tools 2018.12 on OXS 10.11.6.

I've been experiencing an issue with the I/O menu. It worked perfectly for a long time, but now here's what's happening...

I'll open a session and in each track the outputs won't be displaying and I won't be able to select any. I'll then go into the I/O menu and they appear to be setup perfectly.

Sometimes if I delete everything in there and then recreate all of them them it will begin to work. However sometimes this doesn't fix it either.

Often I'll have to create a brand new session which will work for that first time but when I reopen it I'll begin to get issues again.

Any help would be most appreciated!

Thank you,
Geoff
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro tools inserts malfunctioning? johanispro3 Pro Tools 12 1 06-24-2016 04:36 PM
Bounce to Disc malfunctioning - HELP!!! Toadwick Pro Tools 10 9 06-06-2012 02:08 PM
We can help you a with malfunctioning ProControl Bookerv12 ProControl, Control|24, Command|8 0 11-08-2008 05:27 AM
002 "clicking" and malfunctioning Ormond 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-17-2005 12:17 PM
Malfunctioning ProTools! (please help!) toddamo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 10-22-2002 01:31 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com