Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-13-2014, 08:13 AM
nst7 nst7 is online now
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cincinnati OH
Posts: 9,820
Default New Antelope Zen Studio interface

Just introduced at Musikmesse:

http://antelopeaudio.com/en/products...udio-interface

Looks very cool.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-13-2014, 08:55 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 36,714
Default Re: New Antelope Zen Studio interface

Interesting. I just hope its better than the Orion
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, Presonus Studio 1810C
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


I started in this business with nothing..........and I have most of it left

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 03-13-2014, 11:12 AM
feliponk's Avatar
feliponk feliponk is offline
Moderator
 
Join Date: Nov 2002
Location: Miami, FL, USA
Posts: 1,230
Default Re: New Antelope Zen Studio interface

Quote:
Originally Posted by albee1952 View Post
Interesting. I just hope its better than the Orion
Why are you saying that?, does the Orion sounds bad, if so, against which I/O?, I'm asking to know your opinion, which is very important
__________________
Felipe Gonzalez A.
Avid ACSR Elite
Dante Certified
http://felipousismix.wix.com/felipousismix

Custom Mac Pro OSX Mojave | Windows 10 Pro 64 | ProTools HD 2020 | Merging HAPI ADA8 | UAD Quad PCIe | Avid Artist Mix | Kali IN-8 | Presonus Temblor 10 | Softube, SSL, Universal Audio, Slate Digital, McDSP, Fabfilter, Plugin Alliance among other plugins
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 9 latency with Antelope Orion 32 mkosacek Pro Tools 9 3 09-05-2013 07:13 PM
Antelope Orion - any users? johnsimmons macOS 0 02-24-2013 03:49 PM
Antelope OCX for Rosetta 200? New003r 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 08-15-2009 10:37 PM
Antelope Audio OCX? Bambison Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 02-11-2006 10:18 AM
Antelope Audio? Armando Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 03-22-2005 06:33 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:15 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com