Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-29-2009, 06:06 PM
alance alance is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 160
Default Luanch failure due to shared library

iMac g5, 10.3.9, 6.4 le, mbox
new install after work was done on computer but worked a couple of times since and worked for years prior but now I get this. Search has led to a thread on EQIII incompatability but it's the exact same software from original disks that has worked for 6 years. Any Ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-29-2009, 11:01 PM
Avid's Avatar
Avid Avid is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 1998
Location: Worldwide
Posts: 9,571
Default Re: Luanch failure due to shared library

If the error message contains more than just Launch failure due to shared library, the additional wording may help isolate the problem.

You might need to try a clean uninstall and reinstall of Pro Tools:
Answerbase

The Pro Tools LE 6.4 installer and 6.4cs9 update can be found here:
Pro Tools LE 6.x Downloads
__________________
Administrator
Avid Pro Audio Community
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Application Launch Failure - shared library error dlehrich 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-26-2007 03:38 PM
Shared Library Error - on OS 10.4.9 digimutt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 13 06-25-2007 10:57 AM
Application launch Failure -- shared library error digimutt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-25-2007 10:20 PM
PT Launch Failure; "Shared library error?" rickymix 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 01-04-2007 06:31 PM
Launch Failure "Shared Library Error" - help? rabbitears 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 04-09-2005 07:02 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com