Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-07-2006, 08:19 PM
nedorama nedorama is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Los Angeles
Posts: 649
Default Midi Patch name problem

I am having a weird problem with one of my older synths - an Emu Proteus/1 synth.

For some reason, when I go to select a patch name in the edit window and click on the patch number, I get this message:

"MIDIServer patch file, bank or mode information not available for this MIDI instrument."

I hit OK and the same message comes up again.

When I go to change the .midnam file that it's looking for, I get the same message again.

I've tried using backup midnam files as well as ones from MOTU - same thing.

I've checked in the Device list and the name in there matches the name on the midnam list, so it should work.

Any clues? This is the only one of my synths where it doesn't work. It works fine on an ancient Ensoniq ESQ-M and an ADA MP1, but not this.

Also, if anyone has a .midnam file for a Yamaha SPX90, that would be great.

thanks.
__________________
Regards,
Ned
Monkey Boy Studios
2019 16" MBP, 32GB, 1TB SSD; OSX 10.15.7; 4TB USB-C G-Tech External
Summit Audio 2BA-221, TLA-50 -->Focusrite 18i20 3rd Gen, Eleven Rack, Pro Tools 2021.3
Plugins, Virtual Instruments, and real ones
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
8.0.1 and Snow midi patch problem rinky Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 10-03-2009 12:26 PM
Problem for MIDI Patch name support mistyface 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-26-2008 08:09 AM
MIDI problem...can't change patch / hear MIDI missmason 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-05-2006 09:43 PM
midi patch name problem sugarmon Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-17-2006 02:14 AM
MIDI Output Problem - Assigning MIDI Patch Names pancake1975 MIDI 8 05-29-2006 03:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:45 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com