Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-02-2011, 10:35 AM
daddycrash daddycrash is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: London
Posts: 3
Default Registration not appeared on Avid Account

I registered my Mbox2 mini back in Jan '10 and received the confirmation email . However Pro tools 8 Le does not appear in " My Products" and as the windows side of the installer disc is corrupt ( used mac until now) i cannot re download an installer .
Any ideas anyone

dc
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Possible to delete registration from Avid Master Account? mufasis Getting Started 0 09-09-2013 07:09 PM
Help - Can't find my HD3 card registration on my account. karljohnson Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 10-23-2011 11:52 AM
Avid admin,Where are you???PT LE 8 registration and avid login not jiving??? jacobsapple 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-03-2011 10:40 AM
My registration does not appeared on Avid Account mickc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 05-03-2011 09:58 AM
Can't seem to match PT8 LE registration with Avid Account TimDogg General Discussion 1 02-17-2011 06:52 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:00 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com