Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 2018

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-06-2018, 06:58 PM
soundista soundista is offline
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Kyoto Japan
Posts: 14
Default Stereo Audio Track separate by stereo plug-in bug

I put into a Altiverb(stereo) to stereo audio track, it's LR channels sound separately about ten millisecond or more.
It happened by ReVibeII, too.

Sorry, mistake!!
When put in mono to stereo plug-in to "mono" audio track, is right.
Is it a bug of 2018.1.0?

Last edited by soundista; 03-06-2018 at 11:27 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-06-2018, 07:49 PM
albee1952 albee1952 is online now
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 37,274
Default Re: Stereo Audio Track separate by stereo plug-in bug

What happens if you use the plugin on a stereo AUX track and send to it(which is how most of use use reverb plugins)?
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dragging non interleaved stereo clips to stereo track changes pan [SOLVED] dalonso66 Pro Tools 11 0 06-02-2016 11:03 AM
Stereo eq plug in for 2 track audio? bigb11 General Discussion 3 03-05-2011 05:09 PM
Separate a stereo track into two monos Anangu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 02-18-2009 02:38 PM
Separate Stereo Track Without bounce? robob 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-13-2006 03:01 PM
Can't insert a stereo plug-in without creating a stereo aux channel?! Kickin.da.speaker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 03-22-2002 02:23 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:38 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com