Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-23-2011, 12:00 PM
acmost acmost is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 813
Default Avid Trade in HD Accel to HDX?

I saw mention of it but is there a trade in upgrade path price list thingie out yet?

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 10-23-2011, 12:52 PM
Emcha_audio's Avatar
Emcha_audio Emcha_audio is offline
Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Montréal, canada
Posts: 6,586
Default Re: Avid Trade in HD Accel to HDX?

Quote:
Originally Posted by acmost View Post
I saw mention of it but is there a trade in upgrade path price list thingie out yet?

Thanks!
Check out Sweetwater use the drop down menu to see what deals are available.
__________________
Manny.

Wave-T.com
Reply With Quote
  #3  
Old 10-23-2011, 01:43 PM
nst7 nst7 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cincinnati OH
Posts: 9,832
Default Re: Avid Trade in HD Accel to HDX?

They don't have it on there, but is was mentioned by an Avid rep in the web chat. But he may have been premature in speaking about it.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: NEW OMNI, AVID Accel HD3, MacBook Pro, SSL MYNX Imagine Buy & Sell 21 08-13-2012 12:04 PM
Exchange to HD Native Card ... valid for Accel trade ins now? meech Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 10-28-2011 08:11 AM
Avid please reinstate hd accel upgrade MusoPro Post - Surround - Video 31 04-08-2011 09:14 AM
Avid please reinstate hd accel upgrade MusoPro Pro Tools TDM Systems (Mac) 27 04-05-2011 12:45 PM
to trade my hd process for accel, or just add xl tomcat Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 07-16-2004 12:52 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com