Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control App

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-15-2024, 04:24 AM
JR Fountain JR Fountain is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Toronto, Canada
Posts: 453
Default S3 displays unreliable...

Hey there, I've noticed lately that my S3 is not always displaying send mutes and pan positions properly. Send mute displays off when it's on, pan position displays left when it's centred. Is this a known bug?

PT 2023.12
Eucontrol 2023.6

Thx!
J.R.
__________________
J.R. Fountain
credits: www.imdb.com/name/nm0288354/
system: Mac Studio Ultra, 128 GB RAM, macOS 13.6.1, MTRX Studio, S3 / Dock, PT Ultimate 2023.12
Reply With Quote
  #2  
Old 02-16-2024, 10:49 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 4,641
Default Re: S3 displays unreliable...

Is this just Sends? (and send pans) Not track pan.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-20-2024, 11:06 AM
JR Fountain JR Fountain is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Toronto, Canada
Posts: 453
Default Re: S3 displays unreliable...

It was Sends and track Pans, but I haven't noticed it since updating to Eucontrol 2023.11
__________________
J.R. Fountain
credits: www.imdb.com/name/nm0288354/
system: Mac Studio Ultra, 128 GB RAM, macOS 13.6.1, MTRX Studio, S3 / Dock, PT Ultimate 2023.12
Reply With Quote
  #4  
Old 02-21-2024, 08:46 AM
JR Fountain JR Fountain is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Toronto, Canada
Posts: 453
Default Re: S3 displays unreliable...

Scratch that, I am still noticing inconsistencies.
__________________
J.R. Fountain
credits: www.imdb.com/name/nm0288354/
system: Mac Studio Ultra, 128 GB RAM, macOS 13.6.1, MTRX Studio, S3 / Dock, PT Ultimate 2023.12
Reply With Quote
  #5  
Old 02-22-2024, 08:40 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 4,641
Default Re: S3 displays unreliable...

A video would be a 1000 words
Reply With Quote
  #6  
Old 02-22-2024, 07:18 PM
JR Fountain JR Fountain is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Toronto, Canada
Posts: 453
Default Re: S3 displays unreliable...

DM'd you a video. Thx Eddie.
__________________
J.R. Fountain
credits: www.imdb.com/name/nm0288354/
system: Mac Studio Ultra, 128 GB RAM, macOS 13.6.1, MTRX Studio, S3 / Dock, PT Ultimate 2023.12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3.7 Unreliable RSLAMBERT Avid S4/S6 12 11-16-2017 02:36 PM
002 can be quite unreliable the_dr38 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 07-20-2007 09:38 PM
002 can be quite unreliable the_dr38 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 07-15-2007 12:45 PM
1 display, 2 displays ..3 displays? what would you DHG MUSIC Pro Tools TDM Systems (Mac) 12 10-23-2006 08:59 AM
Mbox is Unreliable todzart 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 11-14-2002 08:54 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com