Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-09-2012, 01:01 PM
garnoil garnoil is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1,262
Default Restoring Video Files...why!

I am importing "session data" from one session to another. I am importing 1 (one) 5.1 audio re-record track, 1 (one) 5.1 Master Aux track, and 1 (one) stereo Aux track with a plugin in it. These tracks do not contain any regions they are blank. When I import the tracks Pro-Tools takes 10 minutes "restoring video files" but I am NOT importing any video files. This is very time consuming and seems to take forever when the client is sitting next to me. Why is PT restoring video files when it is not instructed to import video?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Restoring Pro Tools files Jans macOS 5 07-20-2013 03:35 PM
Trouble restoring backup files Jimibrix 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-30-2010 09:43 PM
restoring old files viaspiaggia Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-06-2007 09:45 AM
Problem Restoring Backed Up Files - Please Help JCWarrior 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-28-2006 08:43 AM
restoring misplaced files coleslaw 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-17-2002 12:49 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:06 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com