Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-17-2011, 09:35 AM
Frank Kruse Frank Kruse is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: old europe
Posts: 5,995
Default Where´s the Revibe-Installer?

Can someone kindly point me to the Revibe installer on the AVID site?

I´ve spent 30 minutes on there but can´t find it. Searching AVID gives zero results. The Revibe-page only has the link to the trial. When I click on "PT HD plug-ins" on the Revibe-site I get a 404.

This site can be more painful to work with than the worst production sound.

Thanks,

Frank.
__________________
PTHDn 2024.3.1 (OSX13.6.6), 8x8x8, MacPro 14,8, Decklink SDI 4k, SYNC HD, Nanosyncs HD, 64GB RAM, Xilica Neutrino, Meyersound Acheron
Reply With Quote
  #2  
Old 11-17-2011, 09:50 AM
mgoorevich's Avatar
mgoorevich mgoorevich is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: Tel Aviv - תל אביב
Posts: 1,784
Default Re: Where´s the Revibe-Installer?

Ha -ha Frank....
Yesterday I thought I went nuts.
See my post here. DTS admit they have a problem.
They said it will be fixed in an hour....well after 24 hours it's still not there.
__________________
Michael Goorevich

Sound Designer
/ mixer
www.goorevich.com

PT HD⎪N v2024.3 Ultimate ● macOS Ventura 13.6.3
MacPro 7.1 (2019) 3.2GHz Intel Xeon W 16-Core ● 96 GB RAM
MTRX Studio + DADman 5.7.0.1 + MOM ● Sync HD ● AJA Kona LHi referenced by AJA GEN10 ● D-Command ES24
Reply With Quote
  #3  
Old 11-17-2011, 10:20 AM
made made is offline
Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: Berlin
Posts: 265
Default Re: Where´s the Revibe-Installer?

it's intersting how Avid cares about existing users... on their website not at all. it's all made for people who've never heard of Avid or ProTools before.
Had excactly the same problem... but I keep all my old installers and realize that in most cases they stay the same for a long time anyway (like the good old TLSpace TDM not working properly for years...)
I googled "download Revibe installer" and you get a link from the old Digidesign website for the 1.1 installer...

But I installed the version that was working with 8.1.1 and it was running fine in 9.05 on Lion if that is of any help, Frank.

best

titus
__________________
Mac Studio, 32GB, PTHD2022.7, OS 12.5.1, S3, Transport, (EuCon 2022.4.0.78)
LIO-8
BlackmagicDesign UltraMonitor3G
Reaper 6.66, Fireface UCX


MacbookPro M1Pro PTHD2021.12 MacOS12.1
BlackmagicDesign UltraMonitor3G

MOTU 24Ao AppleTB3toTB2->AppleTB2->Ethernet->AVB
Reply With Quote
  #4  
Old 11-17-2011, 10:42 AM
Frank Kruse Frank Kruse is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: old europe
Posts: 5,995
Default Re: Where´s the Revibe-Installer?

Thanks.

The problem with the AVID site is that it´s impossible to find out if things are not there or you´re just to stupid to find them. In fact it´s easier to search the site via Google than their own search engine.

But this dead horse has been beaten for a long time.

I´ll just wait. Maybe DTS responds in that other thread.

frank.
__________________
PTHDn 2024.3.1 (OSX13.6.6), 8x8x8, MacPro 14,8, Decklink SDI 4k, SYNC HD, Nanosyncs HD, 64GB RAM, Xilica Neutrino, Meyersound Acheron
Reply With Quote
  #5  
Old 11-17-2011, 11:25 AM
mgoorevich's Avatar
mgoorevich mgoorevich is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: Tel Aviv - תל אביב
Posts: 1,784
Default Re: Where´s the Revibe-Installer?

For those of you who wants them all - v8.03.
For system 10.5-10.6.
This is a one big file.
__________________
Michael Goorevich

Sound Designer
/ mixer
www.goorevich.com

PT HD⎪N v2024.3 Ultimate ● macOS Ventura 13.6.3
MacPro 7.1 (2019) 3.2GHz Intel Xeon W 16-Core ● 96 GB RAM
MTRX Studio + DADman 5.7.0.1 + MOM ● Sync HD ● AJA Kona LHi referenced by AJA GEN10 ● D-Command ES24
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The installer was unable to launch the PACE system files installer - Help please buzz302 Pro Tools M-Powered (Win) 3 02-14-2012 09:05 AM
Where´s the Revibe installer Frank Kruse Pro Tools 10 0 11-18-2011 01:05 AM
Is there a seperate Windows 7 64 PT 8 installer (other than WinXP installer) RuffinMedia 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 05-26-2010 09:43 PM
ProTools Installer/Un-Installer Bug? thias Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 09-18-2006 08:12 AM
Revibe . . . how is it? hitp Pro Tools TDM Systems (Mac) 32 05-21-2004 05:31 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:15 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com