Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-06-2009, 09:26 PM
philip888's Avatar
philip888 philip888 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Tennessee
Posts: 1,951
Default Melodyne essential Serial Number?

Sorry to post this here but I have gotten nowhere over at http://www.celemony.com/cms/

PT8 comes with "Melodyne essential" yall know that.

I have installed and reinstalled my OS 3 times in the past month.

Not knowing that the Melodyne essential requires a deactivation of the computer it was on or it keeps it in the your profile with the serial number on their site.

I try to install now and it barfs and says have it in stalled on 2 other machines. What it sees is the past two installs on the same machine "DAW-888".

I just got the loyalty upgrade in today and was going to install a fresh today but now this.

Has anyone else had this happen and what can I do about it?

Digi can you kick me down another Melodyne essential serial number over at "My Digi".

I do not know what to do.

Please help if you can.


Philip
__________________
Gigabyte EX58A-UD3R BIOS FH, Intel Core i7 CPU 980X, 24GB Mushkin Enhanced Blackline DDR3 1600Mhz PC3-12800, NVIDIA GeForce GTX 560, Windows 10 Pro 64 Bit, Pro Tools 12.7

Last edited by philip888; 07-06-2009 at 09:28 PM. Reason: A+
Reply With Quote
  #2  
Old 07-07-2009, 10:52 AM
philip888's Avatar
philip888 philip888 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Tennessee
Posts: 1,951
Default Re: Melodyne essential Serial Number?

They deactivated the two entries that were none existent.

Very prompt and helpful "Customer Service" over their.

Highly recommend them.

Philip
__________________
Gigabyte EX58A-UD3R BIOS FH, Intel Core i7 CPU 980X, 24GB Mushkin Enhanced Blackline DDR3 1600Mhz PC3-12800, NVIDIA GeForce GTX 560, Windows 10 Pro 64 Bit, Pro Tools 12.7
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
melodyne essential serial number? RegenerationMix 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 12-19-2011 08:15 PM
Melodyne Essential, that came with PT 8.0 tchambeau 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 25 12-30-2010 10:29 PM
Melodyne serial number MarinaP Pro Tools M-Powered (Mac) 1 11-27-2009 08:23 PM
Melodyne Essential to Uno psychotoddler 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 08-28-2008 08:24 AM
Melodyne Uno Serial Number? curtcass 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 07-08-2007 10:47 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:34 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com