Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-04-2012, 02:21 PM
poppareal poppareal is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Savannah, Ga
Posts: 1
Default PT10 will not open

Greetings,
Recently my hard drive crashed leaving all my data unrecoverable. Upon picking up my Mac from the service center I started to re install PT10 on the new hard drive. All went fine PT10 opened and I shouted "glory". But, then I realized that my m box 2 was not on, so I downloaded the driver. Now PT10 will not open. I did not have this problem before my hard drive crashed....HELP
Reply With Quote
  #2  
Old 02-04-2012, 04:56 PM
Dogcode Dogcode is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: Sechelt, B.C. Canada
Posts: 961
Default Re: PT10 will not open

Quote:
Originally Posted by poppareal View Post
Greetings,
Recently my hard drive crashed leaving all my data unrecoverable. Upon picking up my Mac from the service center I started to re install PT10 on the new hard drive. All went fine PT10 opened and I shouted "glory". But, then I realized that my m box 2 was not on, so I downloaded the driver. Now PT10 will not open. I did not have this problem before my hard drive crashed....HELP



You need to uninstall protools. Then install the driver. Reinstall PT and you should be good to go...


dog
__________________
PT 9
Control 24
003 Rack
Mac Pro 2.66 Quad
Adam A7
Waves Gold, VSeries
Pultec Bundle
URS, McDSP
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to open a PT9 session in PT10? bebopabilly macOS 9 01-29-2014 03:09 PM
Cannot open PT9 Session in PT10 - ""could not complete the open sessions command..." median Pro Tools 10 5 10-01-2013 11:14 AM
I've had PT10 for over a year and I still can't open it JesseLucuani Windows 10 05-11-2013 01:59 PM
Can't open PT10 zedhed Pro Tools 10 3 12-10-2011 04:21 PM
PT9 doesn't open PT10 sessions that are converted Moviesound macOS 14 11-25-2011 11:58 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com