Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-01-2003, 05:32 AM
Doogz Doogz is offline
Member
 
Join Date: Oct 2000
Location: Melbourne Australia
Posts: 109
Default Strange NTFS issues ... PLEASE HELP!

Hi all - I have a very strange thing happening with my NTFS formatted drives (both System and Audio). Basically I can't edit waveforms with the pencil tool because all files and folders are set to READ ONLY. No matter what I do to try to grant myself (User, Administrator, etc) permission to do this in the Security section, the whole setup just keeps reverting to READ ONLY!
Has anyone ever seen this before? I'd be glad for any assistance.

Thanx

Doogz
Reply With Quote
  #2  
Old 05-01-2003, 10:43 AM
crs117 crs117 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: deland, fl (outside of orlando)
Posts: 1,537
Default Re: Strange NTFS issues ... PLEASE HELP!

i bet you moved that session from an optical disk (cd or DVD backup). go into the sessoins folder, then highlight all the files and folders, right click, go to properties, then uncheck the read only attribute on the bottom of the window.

this should fix things.

Anytime you move a session, or copy a session via cd -r or dvd recordable drives, since the optical disks are write once, they change all of the file attributes to read only.

Christian
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange Sound Issues JayJJimenez macOS 6 07-12-2013 11:11 AM
No sound - asio driver issues - NTFS issues mitchelljrickey Windows 0 06-21-2012 05:35 PM
Very strange audio issues AudioB 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-11-2011 11:21 AM
Strange PT crashing issues; please help!! ee8 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 11-26-2007 10:44 AM
Strange grid issues. Help? Brooklynite Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-25-2005 12:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com