Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Live Sound > VENUE Live Sound Systems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-26-2012, 07:57 AM
Dsturzy Dsturzy is offline
Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Sioux Falls, SD
Posts: 9
Default Flux Pure Analyzer on an X61

Hello,
I have two X61 Tablet computers that I use to run Systune and System Architect. I have attempted to load flux onto both of them with no success. While they meet the minimum requirements, they don't exceed them by much. The install process goes fine but both seem to lock up while booting the program. It doesn't appear to be an ilok issue, because I get an error without an ilok installed. Has anyone has success on getting flux up and running on an older machine specifically in this thinkpad line?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FLUX:: Pure Analyzer issue HausSoundRecords VENUE Live Sound Systems 5 07-19-2013 02:58 PM
Flux Pure analyzer Emcha_audio AAX Plug-ins 1 04-26-2013 12:16 PM
Flux Pure Analyzer Problems rivercenter VENUE Live Sound Systems 12 11-20-2012 12:09 PM
Flux Pure Analyzer Live Jellybeanz VENUE Live Sound Systems 1 10-24-2012 10:58 PM
Flux Pure Limiter II - need help el biciclista macOS 0 10-11-2012 09:50 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com