Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-21-2006, 12:40 AM
kennylovrin kennylovrin is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Sweden
Posts: 67
Default Running PTLE7.1 on intel iMac with Bootcamp

Hey

This might not be worth anything.. But I just wanted to let you know that I switched to mac from pc last month.. And while waiting for the osx intel update of PT I installed BootCamp and then XP and run it in windows at the moment. Might sound like a stupid idea, but it solved my not-being-able-to-record-problem right now.

I don't know if it has been posted here before, I just wanted to mention that it works.. pretty neat actually..

Does anyone else have it set up like this? Would be nice to hear what others have to say about it.. I have some weird problems evey now and then, like it says the buffer is too small.. but 99% of the problem is solved just by changing a setting and then changing it back, and then it works like a charm.. so far at least..
Reply With Quote
  #2  
Old 04-21-2006, 07:49 PM
Skyflash Skyflash is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 337
Default Re: Running PTLE7.1 on intel iMac with Bootcamp

Thanks for your post on this topic. I'm about make the plunge and buy
an Intel Mac and untill PT is ready for Mac Intel OS, I'm going to continue
using PT for XP using this setup.
__________________
2006 'Blackbook' Core Duo 2.0 ghz.
2 gig OWC RAM
10.5.8
PT Mpowered 8.04, Logic 9.1.1
Waves SSL,Omnisphere,Korg Legacy Digital
Absynth 4, EZ Drummer
Project Mix I/O w/ Black Lion Mod
Axiom 61,25, Korg Nano Pad
Reply With Quote
  #3  
Old 04-22-2006, 05:43 AM
kennylovrin kennylovrin is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Sweden
Posts: 67
Default Re: Running PTLE7.1 on intel iMac with Bootcamp

i just posted in another thread that i also have pretty huge midi problems.. i'm looking into it to see if it can be resolved.. but so far, midi is unusable..

i also keep most of my posts to the xp part of the forum..
Reply With Quote
  #4  
Old 04-22-2006, 06:28 AM
kennylovrin kennylovrin is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Sweden
Posts: 67
Default Re: Running PTLE7.1 on intel iMac with Bootcamp

i just found out that midi works almost as it should if the edit window is closed durig playback.. i also updated my interlok drivers, and it almost worked as it should with the edit window open then..

before this, i also followed the troubleshooting faq for xp.. not minding the bios section..
Reply With Quote
  #5  
Old 04-22-2006, 03:05 PM
kennylovrin kennylovrin is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Sweden
Posts: 67
Default Re: Running PTLE7.1 on intel iMac with Bootcamp

You don't have to buy any special cds.. I have no idea how microsoft handles your serial if you install on different machines, but i'm sure it will work..

BUT, the install cd MUST contain service pack 2. i don't actually know why, but apple states this on several places.

other than that, xp will just believe that the computer is like any other pc..

just be sure to follow the instructions when you install bootcamp, and you'll probably be fine.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anyone Running PT 10.3.X on an iMac Intel Core Duo Torchlight Pro Tools 10 12 04-29-2013 09:51 PM
intel imac usb does not power mbox2 on start up PTLE7.4 1968bob 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 06-01-2008 12:19 PM
RUNNING XP ON INTEL IMAC hang tuah 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-19-2006 05:19 AM
PT LE 7.x on iNtel iMac running Windows XP KingFish 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 10-23-2006 08:23 PM
XP on a iMac Intel G5 running PTLE 7.1 Darneo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 05-23-2006 03:58 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:06 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com