Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-13-2007, 12:53 PM
Bender Bender is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: Milwaukee, Wisconsin
Posts: 1,147
Default Waves Plugin Not Showing Up

I recently moved back to the Mac and installed all my Plugins,
The only issue I have is my Waves 5 Musicians Bundle are not showing up.
I downloaded the support for PT 7.3 patch but still not seeing them. I see the waveshell in the plugins alias folder. My Renn Max Plugins all work great as well as all my other stuff.
Any Ideas

Thanks



Pro Tools 7.3 mBox 2
1 GHZ PowerPC G4
1.25 GB DDR SDRAM
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WAVES WNS not showing up in PT 11 David Sandwisch AAX Plug-ins 5 11-29-2013 01:19 AM
Showing more than one plugin GUI? yachty macOS 7 09-07-2012 02:16 PM
Hybrid plugin not Showing Greatmanwalking Virtual Instruments 1 04-05-2012 02:13 PM
Plugin not showing up Steeb Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 04-11-2011 04:27 PM
BFD 2 plugin not showing affreds 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12 11-25-2008 04:15 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com