Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-14-2006, 08:59 AM
digimike digimike is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 74
Default my waves effects are not showing up in my plug ins

i recently installed my waves diamond bundle software on my computer under crogram files/waves/plug ins folder. when i'm in pro tools and try to click on the track's plug in, these waves plug ins are not showing up in the list. is there a way to get pro tools to see these plug ins without re-installing the whole diamond bundle?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WAVES WNS not showing up in PT 11 David Sandwisch AAX Plug-ins 5 11-29-2013 01:19 AM
Waves Plug-Ins Not Showing up in Pro Tools 11 protoolsgimp Pro Tools 11 8 07-08-2013 08:00 AM
No waves plugins showing??? Raoul23 Windows 5 05-16-2011 02:15 PM
Waves Plugins Not Showing Up FrankLP 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 05-27-2008 02:01 PM
Waves Plugin Not Showing Up Bender 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-13-2007 12:53 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com