Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-23-2009, 08:12 AM
Ottosmu Ottosmu is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 3
Default Problems with Tempo Ruler in PT8

Is anyone having an issue with the tempo ruler? When I enable it, and click on the slider my MacBook Pro crashes. Digi support wrote me an email saying that PT 8 has "issues" with the tempo ruler. This is nuts.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tempo ruler not affecting all tracks sssonic Pro Tools 9 4 12-04-2011 10:44 AM
Calculate tempo does not match tempo ruler sssonic Pro Tools 9 1 11-07-2011 10:34 AM
Tempo Ruler Changes Makes Unwanted Midi Regions Intransit Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 09-09-2011 07:56 PM
Switching between blue and green Tempo Ruler? Dizzi45Z Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 01-18-2010 05:03 PM
Metronome and Tempo Ruler on transport bar nelsonmay 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-24-2006 05:58 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com