Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 07-30-2022, 10:23 AM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Dec 1969
Location: Earth
Posts: 9,960
Default Re: Avid Link credentials issue?

Quote:
Originally Posted by connorhawke View Post
...after switching back to a Microsoft account (to troubleshoot something; I forgot what), then switching back again to a local account, the local username and password no longer work...
I started a support case to see if we can get to the bottom of this... please watch for an case update email.
__________________
Reply With Quote
  #22  
Old 07-30-2022, 10:29 AM
cmhawke cmhawke is offline
Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: New York, NY
Posts: 62
Default Re: Avid Link credentials issue?

Quote:
Originally Posted by jeffro View Post
I started a support case to see if we can get to the bottom of this... please watch for an case update email.
Okay, will do. Thank you.
Reply With Quote
  #23  
Old 08-01-2022, 04:41 PM
cmhawke cmhawke is offline
Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: New York, NY
Posts: 62
Default Re: Avid Link credentials issue?

Update: customer care reset my Avid account login, which I was not having issues with. I have followed up with them to clarify that the issue is with Avid Link no longer recognizing my local PC credentials for enabling express/silent install. It's a different set of credentials.
Reply With Quote
  #24  
Old 08-09-2022, 07:53 PM
cmhawke cmhawke is offline
Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: New York, NY
Posts: 62
Default Re: Avid Link credentials issue?

Unrecognized local PC credentials bug was resolved after reinstalling Link (AvidLink_22.7.0_win, not AvidLink_22.7.1_win, due to an installation bug).
Reply With Quote
  #25  
Old 08-09-2022, 07:57 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Dec 1969
Location: Earth
Posts: 9,960
Default Re: Avid Link credentials issue?

Quote:
Originally Posted by connorhawke View Post
Unrecognized local PC credentials bug was resolved after reinstalling Link...
Appreciate you following up to share that since it could help others - thank you!
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Satellite link issue yop22 Pro Tools 2 03-31-2022 02:00 PM
Can't link my Avid master account to the Avid community IuliaC Licensing & Accounts 8 02-25-2020 05:01 AM
Avid Application Manager or Avid Link mojohos Windows 2 02-12-2020 06:11 AM
Avid Link: possible ProTools update issue ahead? dvdr macOS 1 01-26-2019 09:46 AM
Venue link issue digidesigner VENUE Live Sound Systems 13 07-19-2011 06:44 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com