Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 02-25-2021, 06:53 AM
Daniel_Dettwiler Daniel_Dettwiler is offline
Member
 
Join Date: Aug 1999
Location: ch 4125 riehen
Posts: 486
Default Re: Plugins still resetting to their default parameters

As an additional info to my post before: ON the computer which the Scheps Settings got lost, the newest ProTools Version was installed. On the 2nd computer the Version was slighly older, from November or so.

So maybe it's also the version, meaning that on the newest ProTools Version that Problem came back.
__________________
Daniel Dettwiler
Idee & Klang
www.ideeundklang.com
Reply With Quote
  #22  
Old 11-18-2021, 03:16 PM
snaitizz snaitizz is offline
Member
 
Join Date: Mar 2021
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 3
Default Re: Plugins still resetting to their default parameters

Anyone knows if this has been fixed in the latest version?
Reply With Quote
  #23  
Old 09-05-2022, 07:50 AM
cfjr90 cfjr90 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2022
Location: Brazil
Posts: 1
Default Re: Plugins still resetting to their default parameters

I don't think it's fixed because I keep with this problem too. I'm using the latest version of PT and it is happening with the plugin Powair from Soundradix.
I set up the parameters the way I want and when I close and open the plugin again everything is set do default
Anyone got a solution for this?
Reply With Quote
  #24  
Old 09-08-2022, 04:03 PM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is online now
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 38,295
Default Re: Plugins still resetting to their default parameters

If this was an issue across the board, there would be hundreds of posts about it. I remember it happening in one release that was soon fixed(old enough that I can't remember a number/version). In any case, Things seem fine here Things that might matter:
1-trashing prefs is always worth trying for any weird behavior.
2-if you can pin it down to certain plugins, maybe it/they need an update(especially if its all from the same company such as Waves, McDSP, etc).
3-if you can pin it down to certain sessions, maybe there is some sort of corruption(which can be tough to solve, but start by creating a blank session and importing tracks, a few at a time, to test).
4-when asking about problems, always include your exact OS and exact version of Pro Tools.
5-if you can, try the next newer, or next older version of Pro Tools.
6-if the problem started after an OS update, roll that back to test(and always have a backup plan for any and all updates)
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pitch II parameters resetting themselves... volkgti90 Pro Tools 12 0 04-16-2019 10:13 AM
Dynamic Delay keeps reseting the parameters to default! in_stereo AAX Plug-ins 14 02-23-2016 09:47 PM
Sends default to -inf preference...resetting all sends to 0 Nathan W. Post - Surround - Video 3 07-15-2011 12:10 PM
TL space Parameters default reefer Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-02-2005 09:17 AM
Resetting Plug-In parameters DannyVanSpreuwel ProControl, Control|24, Command|8 2 05-19-2000 12:28 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com