Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-07-2011, 10:45 AM
kennydmeek kennydmeek is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Frederick MD
Posts: 13
Default PT9 Not seeing inputs 5-8 on Digi 002

I/O is showing inputs 1-8 but in session I'm only getting 1-4 and 5-8 is showing N/A. Any ideas?

Reinstalled 002 driver...
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
having more inputs on DIGI 001 hyrobase75 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-27-2006 06:31 PM
RCA inputs to digi 002. help? grasshopper47 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-04-2005 09:21 PM
Digi 002 Inputs 5-8 starlark 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 01-28-2004 07:15 PM
More inputs for digi 001 randyonbass 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-27-2003 04:58 AM
More Inputs for Digi 001? where02190 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-19-2002 12:35 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com