Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-23-2004, 03:49 AM
Ralph K Ralph K is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Lebanon
Posts: 190
Default Amplitube presets

Hello, where can i find amplitube presets?
__________________
my songs website
Reply With Quote
  #2  
Old 05-23-2004, 06:15 AM
Bazzle Bazzle is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Next door,to where I used to be.
Posts: 3,148
Default Re: Amplitube presets

Quote:
Bastiaan had some up on his site. I think they are still there.

http://bastiaan.ods.org/AES
__________________
Bazzle

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amplitube 2 presets Robbie Hollywood 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-18-2007 06:25 PM
Amplitube LE Presets Zone life 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 06-27-2005 07:05 PM
Using PC Amplitube Presets on a Mac rockwithrespect 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-19-2004 02:29 PM
Amplitube presets problem.....fix comming??? scoobydoo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 10-20-2003 03:09 AM
Vocal presets for AmpliTube? pilot57 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-23-2003 12:40 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:31 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com