Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-22-2004, 01:04 PM
stevesound stevesound is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Wicklow, Ireland
Posts: 236
Default firmware updates?

Hiya,
is there a section where I can update my firmware on the digidesign site?? Can't seem to find it!

thank you
__________________
Prism Orpheus, PT 11, Mac 2x2.26GHz QuadCore Intel Xeon, 16g ram
Outboard - ADesign, Chandler, RetroDesign, Roland.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-22-2004, 07:26 PM
Slim Shady Slim Shady is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 7,527
Default Re: firmware updates?

for what? If you're looking for the mbox firmware, it can be found here:

www.digidesign.com/download/mbox/
Reply With Quote
  #3  
Old 02-23-2004, 06:29 AM
stevesound stevesound is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Wicklow, Ireland
Posts: 236
Default Re: firmware updates?

sorry,
I'm looking for the firmware update for the 002RACK.

thanks
__________________
Prism Orpheus, PT 11, Mac 2x2.26GHz QuadCore Intel Xeon, 16g ram
Outboard - ADesign, Chandler, RetroDesign, Roland.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-23-2004, 07:40 AM
Slim Shady Slim Shady is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 7,527
Default Re: firmware updates?

I don't believe there is one, at least I haven't heard of it.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-23-2004, 02:14 PM
MoreMeintheMonitors MoreMeintheMonitors is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: The Ether
Posts: 471
Default Re: firmware updates?

You don't need to download anything - the software is already on your computer and needs to be downloaded to the 002.
Reply With Quote
  #6  
Old 02-24-2004, 07:17 AM
slim chrispy slim chrispy is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: nashvegas
Posts: 17
Default Re: firmware updates?

How do you do it then? Every time I start up my digi it says I need to update the firmware, and gives me two buttons. One that says 'download', and the other I think says 'later'. Doesn't matter if I'm online or anything. I always get an error saying the firmware could not be updated. I'm on mac os x 10.2.8.
__________________
slim chrispy
Reply With Quote
  #7  
Old 02-25-2004, 12:34 AM
stevesound stevesound is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Wicklow, Ireland
Posts: 236
Default Re: firmware updates?

with you there, it loads for a while when I hit the download, but then stops, any idea what's wrong here people??

Digi 002RACK, Pro Tools 6.1
Powerbook 1 GHz, 1G RAM
External Maxtor One-Touch 250G
__________________
Prism Orpheus, PT 11, Mac 2x2.26GHz QuadCore Intel Xeon, 16g ram
Outboard - ADesign, Chandler, RetroDesign, Roland.
Reply With Quote
  #8  
Old 02-25-2004, 11:34 AM
Barnabas Barnabas is offline
Member
 
Join Date: Jan 1999
Location: Raleigh, NC, USA
Posts: 967
Default Re: firmware updates?

"Download" in this instance means download from the CD-ROM that came with the 002R. The firmware on the CD is usually newer than the firmware that comes in the 002R.

Put the CD in the computer and then try starting ProTools, and then use the "Download" button. It worked for me.
__________________
www.barnabas.com Barnabas MultiMedia
Reply With Quote
  #9  
Old 02-25-2004, 11:56 AM
stevesound stevesound is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Wicklow, Ireland
Posts: 236
Default Re: firmware updates?

Barnabas, thanks a million, I never thought of that, shall try it out later!

steve
__________________
Prism Orpheus, PT 11, Mac 2x2.26GHz QuadCore Intel Xeon, 16g ram
Outboard - ADesign, Chandler, RetroDesign, Roland.
Reply With Quote
  #10  
Old 02-27-2004, 06:44 AM
slim chrispy slim chrispy is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: nashvegas
Posts: 17
Default Re: firmware updates?

Yep. Worked fine with the cd in. Took a little while, 5 minutes or so, but it's been fine since then. Thanks!
__________________
slim chrispy
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Firmware Updates lost fader pack. Firmware or personality? Oakdale Post ICON & C|24 0 03-23-2013 12:37 AM
Motor Mix Firmware updates? ian Bourgal ProControl, Control|24, Command|8 4 02-05-2009 07:26 AM
Mac firmware updates, itunes updates etc. Ziko 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 07-14-2008 01:08 PM
Firmware Updates... tim carter 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-16-2007 11:02 AM
Firmware updates? spicyitaliano 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-21-2005 04:18 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:54 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com