Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-05-2009, 10:13 PM
Extramission Extramission is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 2
Default Dumb Question about Instrument Tracks

Can someone please tell me how to change the size of the mini-keyboard on an instrument track. I can't find it in the PT reference guide and I can't figure it out. I'm using PT 7. Just to clarify, I'm trying to make the individual keys bigger not the height of the whole keyboard. Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-06-2009, 05:13 AM
Murt Murt is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: UKEire
Posts: 365
Default Re: Dumb Question about Instrument Tracks

The only way I can think of is use the MIDI Zoom button - top left of your screen above the zoom preset buttons.
__________________
MBox2Pro / LE 8.0.5
Reply With Quote
  #3  
Old 05-06-2009, 10:30 AM
ankely ankely is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Over The Hills and Far Away...
Posts: 359
Cool Re: Dumb Question about Instrument Tracks

Be sure that the Track View is set to Notes.

Command-Shift [
or
Command-Shift ]

will make the notes bigger.

Combine that with resizing the track height.

Hope this helps.
__________________
Pro Tools 10.3.9, MBP 2.4GHz Intel Core 2 Duo OS 10.6.8 4GB/Ram, 7200RPM 750GB Internal HD, Focusrite Saffire Pro 40, Digidesign Mbox 2.

It is what it is...

ScrewMakerMusic
Reply With Quote
  #4  
Old 05-06-2009, 01:10 PM
Extramission Extramission is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 2
Default Re: Dumb Question about Instrument Tracks

THat was exactly the information I was looking for. Thanks.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-06-2009, 02:01 PM
ankely ankely is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Over The Hills and Far Away...
Posts: 359
Cool Re: Dumb Question about Instrument Tracks

Your Welcome !!!
__________________
Pro Tools 10.3.9, MBP 2.4GHz Intel Core 2 Duo OS 10.6.8 4GB/Ram, 7200RPM 750GB Internal HD, Focusrite Saffire Pro 40, Digidesign Mbox 2.

It is what it is...

ScrewMakerMusic
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question on Instrument Tracks jsmithington 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 13 03-04-2008 03:40 PM
Question about instrument tracks johnnyv Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 05-14-2006 01:41 AM
7.0 Instrument tracks question tonedef 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-16-2006 02:00 PM
Dumb Group Tracks Question tomhartman Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 12-28-2003 11:02 PM
Dumb question: JV-2080 mono and stereo outs yield identical PTLE tracks? el biciclista 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 08-04-2001 12:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:05 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com