Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-16-2006, 08:58 PM
ardy ardy is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 13
Default PROBLEMS OPENING PT SESSION


Problems opening up session. Facts: G-5 computer, 6 gigs Ram. When I try to open the session I see PT restoring tracks and activating inserts. It is at this point that the computer freezes. I tried to open a new session and import the bad session. Same freeze when restoring tracks/activating inserts. I tried opening new session without some of the audio tracks. Same freeze. I appreciate all of your thoughts.

PS sorry I originally posted this in the wrong section!
Reply With Quote
  #2  
Old 10-17-2006, 09:50 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,807
Default Re: PROBLEMS OPENING PT SESSION

Please start with the steps in the OS X Setup and General Troubleshooting sticky at the top of this forum.

If none of those suggestions help, please post specific information on your system - computer model, OS version, Pro Tools version, attached peripherals, etc.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems opening Mac session on PC deafguy Pro Tools TDM Systems (Win) 2 03-10-2011 08:45 PM
HELP! Problems opening PT session Cherrywood Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 03-22-2007 09:43 AM
6.7 problems - opening a session cakes 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-22-2004 04:53 PM
Problems opening 5.0.1. session on 5.1 !!! pavrej Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 11-26-2001 12:07 AM
About problems on opening/saving session TeemuT Digidesign Hardware & Software 0 09-15-2001 02:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:24 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com