Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-27-2003, 05:10 PM
warrenfitz warrenfitz is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: So Cal
Posts: 6
Default Bad data Midi chunk?

I have a protools session that will not open because it sayd "bad data encountered while translating Midi Chunk list" I'm runing 6.1 on mac OS 10 on a G4 and a digi 002. This is an important session to me and I was wondering if anyone knew how to open the session because it comes up everytime and wont open at all.Thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DATA LOST,MIDI CHUNK LIST,SONG DATA IS GONE!!!!!!!!!??? gdx 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 06-25-2008 09:52 AM
Help-Bad Data Midi Chunk List PhilBuckle Pro Tools TDM Systems (Mac) 25 04-10-2008 07:06 PM
Midi Chunk Data Error Pro Tools 7.3 jazzer61 Pro Tools M-Powered (Mac) 1 01-08-2007 09:51 AM
Bad data while translating MIDI chunk list prockmat 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 09-05-2006 12:11 PM
BAD DATA WHILE IMPORTING MIDI CHUNK LIST Kentfilmcomposer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-09-2006 01:10 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:45 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com